Мощност: 500W

Електронен термостат

Размери (Д/В/Ш): 103/453/370 мм

За помещения до: 5 кв.м.

Препоръчителен обем - 13 куб.м.

Стандартна гаранция: 84 месеца


Нов модел по ErP 2018
F127 е новоразработена серия отговаряща на изискванията на ErP 2018 - Европейска директива, рамкираща изискванията за екодизайн на продукти, свързани с енергопотреблението. Целта е намаляване на потреблението на енергия и въглеродни емисии и ограничаване на въздействието върху околната среда. Моделът е до 25% по-икономичен в сравнение с уред с механичен термостат.

Влагоустойчив
Моделът има влагоустойчивост IP24, което го прави подходящ за монтиране в бани и влажни помещения. Класът му на влагозащита означава, че издържа на водни пари и пръски. Да не се мокри директно!

Нагревател
Капсулован нагревателен елемент с алуминиев дифузер, който е безопасен, безшумен и надежден.

Управление
Уредът има дигитален дисплей, чрез който може да зададете директно желаната температура или да активирате режим Програмиране и настроите работата му спрямо Вашия начин на живот.

Режим Програмиране
Можете да настроите до 3 периода на работа при температура Комфорт (напр. 22°С) в рамките на деня (24 часа) за цялата седмица. През останалото време от денонощието уредът ще работи в ECO режим, който поддържа с около 5°С по-ниска от комфортната температура и реализира значителни икономии на електроенергия.

Функция "Отворен прозорец"
Уредът засича рязък спад на температурата в помещението и автоматично преминава в режим против замръзване. След като засече повишаване в околната температура, уредът автоматично превключва обратно в последно зададения режим на работа.

Информация за консумираната енергия
Интелигентното управление на конвектора дава информация за консумираната от уреда електроенергия. Информацията е в парична единица евро.


За помещения (кв.м.)от 0 до 5 кв.м.
Препоръчителен обем (куб. м.)13
ТермостатЕлектронен
Мощност (W)500
УправлениеДигитално
Захранващо напрежение (V)220
Размери Д х В х Ш (mm)103 x 453 x 370
Тегло (кг.)3.8
Гаранция7 години
ПроизходФранция

Конвектор Atlantic F127 500W, Електронен програмируем термостат

  • Код на продукта: Atlantic
  • Наличност: В наличност
  • 293.00лв.


на 12 вноски по 27.35 лв.
купи на изплащане

Тагове: Конвектор Atlantic F127 500W, Електронен програмируем термостат